een ervaren deskundige

Een professionele behandeling door

ONTHARINGSSTUDIO

l
l
l

©2008 Conlight Ontharingsstudio | Website door Keurigwebdesign.nl

Welkom Definitief ontharen De behandeling Belangrijke tips Zorgverzekeraar Prijslijst Be Beautiful Hank Contact

De behandeling

De drie verschillende groeifasen van het haar in beeld:

Fase 1: Anagene fase
Fase 2: Katagene fase
Fase 3: Telogene fase
1                2                 3

Een behandeling met IPL is snel, vrijwel pijnloos en 100% veilig

 

U wordt behandeld met het handstuk van het IPL-apparaat. Hiermee kunnen we 7,5 cm² tegelijk behandelen. Omdat de apparatuur steeds in minder dan 2 seconden een flits kan produceren hoeft een behandeling dus nooit lang te duren. De lichtflitsen zijn uiteraard veilig en vrijwel pijnloos. Een prettige manier van definitief ontharen.

 

 

De behandeling herhalen

 

Elke haar kent drie verschillende groeifasen. Alleen de haren die in de eerste groeifase zijn kunnen met IPL worden vernietigd. Omdat het helaas niet mogelijk is te zien in welke fase haren verkeren en omdat niet alle haren tegelijk in dezelfde fase zitten is het onmogelijk om alle haren met één behandeling te verwijderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantal behandelingen

 

Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van een aantal factoren en kan per persoon verschillen. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig om het beoogde resultaat te behalen, maar omdat na de eerste behandeling vaak al een groot gedeelte van alle haren wordt vernietigd en de haren die niet worden vernietigd wel schade oplopen kan het zijn dat dit resultaat wel afdoende is om bijvoorbeeld zorgeloos van een vakantie te kunnen genieten.

 

 

Tussen de behandelingen

 

De periode die tussen de behandelingen ligt is in het begin 4 tot 6 weken. Na een aantal behandelingen kan deze tussenperiode oplopen tot soms wel 12 weken. De reden hiervoor is dat de haren die niet in de eerste fase verkeren (en dus niet worden vernietigd) wel schade oplopen en hierdoor langzamer gaan groeien. Het duurt dus langer voordat hier weer een nieuwe haar gaat groeien die wel in de eerste fase kan worden vernietigd.