een goede voorbereiding

Het beste resultaat vraagt om

ONTHARINGSSTUDIO

l
l
l

©2008 Conlight Ontharingsstudio | Website door Keurigwebdesign.nl

Welkom Definitief ontharen De behandeling Belangrijke tips Zorgverzekeraar Prijslijst Be Beautiful Hank Contact

Belangrijke tips

Voor het beste resultaat dient u de volgende punten in acht te nemen

 

Ω De eerste behandelingen moeten om de 4 tot 8 weken plaatsvinden. Wij hanteren voor de eerste behandelingen een tussenliggende periode van 6 weken. Na enkele behandelingen kan deze tussenliggende periode in overleg worden verlengd tot een maximum van 12 weken.

 

Ω Sla geen behandelingen over, hierdoor duurt de behandeling veel langer. De overgeslagen haren zullen pas veel later weer in de kwetsbare fase komen.

 

Ω De behandeling geeft het beste resultaat op een lichte huid. Zorg er dus voor dat u niet te bruin bent door zon of zonnebank. Het beste is om 2 weken voor uw behandeling niet te zonnen. Ook na de behandeling is het verstandig om het behandelde gebied enkele weken niet bloot te stellen aan zon of zonnebank. U kunt uiteraard het behandelde gebied wel afdekken met een kledingstuk of handdoek.

 

Ω Houd rekening met een 'onderhoudsbeurt' eenmaal per jaar.

 

Ω Ben je onder de 18 jaar, dan is IPL niet aan te bevelen. Je lichaam is nog niet klaar met haartjes aanmaken en zal waarschijnlijk nog meer en dichter haar laten groeien op veel meer plaatsen. Bovendien zijn de haartjes vaak té dun en zullen nauwelijks energie opnemen. Deze kunnen we dus niet uitschakelen. Wacht liever tot je je verwachte lichaamslengte hebt bereikt.

 

Ω De haren mogen een maand voor de behandeling niet meer geharst of geëpileerd worden, omdat dit de haar in zijn geheel verwijderd. De flits zal hierdoor niet effectief zijn. U kunt wel scheren of knippen.

 

Ω Zorg ervoor dat u het te behandelen gebied 24 uur voor de behandeling zorgvuldig scheert, en wast zonder zeep voordat u de behandeling ondergaat. Ook mag u geen crémes, deodorant etc. gebruiken vlak voor of na uw behandeling.

 

Ω Draag geen make-up wanneer uw gelaat wordt behandeld.

 

Ω Tatoeages kunnen niet worden behandeld in verband met het pigment dat de inkt van tatoeages bevat.

 

Ω Bepaalde medicijnen kunnen van invloed zijn op de behandeling. Wanneer u medicijnen gebruikt die lichtgevoeligheid veroorzaken, dient u dit vooraf met uw huisarts te bespreken. Ook storingen in de hormoonhuishouding kunnen van invloed zijn op uw behandeling.

 

Ω Donsharen kunnen niet worden behandeld. Het meest geschikt zijn mensen met een lichte huid en donkere haren.

 

Ω Erg dun haar is moeilijker te behandelen. Ook kan dit de behandelingsduur beïnvloeden. Lichtgetinte mensen kunnen behandeld worden door middel van IPL. Erg donkere mensen kunnen in verband met het pigment in de huid niet behandeld worden.